[vc_row][vc_column][dt_icon_text layout=”layout_3″ dt_text_title=”پدافند غیرعامل” dt_text_desc=”” show_btn=”n” icon_picker=”icomoon-the7-font-the7-arrow-02″ dt_text_icon_size=”55px” dt_text_icon_bg_size=”56px” dt_text_icon_border_radius=”0px” dt_text_icon_border_width=”0px” dt_text_icon_paddings=”0px -14px 0px 0px” dt_text_icon_color=”#383838″ dt_icon_bg=”n” dt_icon_hover=”y” dt_icon_color_hover=”#e09b33″ dt_icon_bg_hover=”n” icon_animation=”spin_around” css_dt_carousel=”.vc_custom_1586689584951{border-top-width: 2.5px !important;border-bottom-width: 1.5px !important;background-color: #dad7d7 !important;border-top-color: #08bde0 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #08bde0 !important;border-bottom-style: solid !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1586640663126{margin-left: 8px !important;}”][vc_column width=”3/4″][vc_wp_text]
رییس اداره:
ارتباط مستقیم :
[/vc_wp_text][vc_separator][vc_column_text]
سیاستهای کلی نظام در خصوص پدافند غیرعامل
۱ – تأکید بر پدافند غیرعامل که عبارت است از مجموعه اقدامات غیرمسلحانه که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیتهای ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن میگردد.
-۲ رعایت اصول و ضوابط پدافند غیرعامل از قبیل انتخاب عرصه ایمن، پراکندهسازی یا تجمیع حسب مورد، حساسیتزدایی، اختفاء، استتار، فریب دشمن و ایمن سازی نسبت به مراکز جمعیتی و حائز اهمیت بویژه در طرحهای آمایش سرزمینی و طرح های توسعه آینده کشور.
۳- طبقهبندی مراکز، اماکن و تأسیسات حائز اهمیت به حیاتی، حساس و مهم و روزآمد کردن آن در صورت لزوم.
۴- تهیه و اجرای طرحهای پدافند غیرعامل (با رعایت اصل هزینه – فایده) در مورد مراکز، اماکن و تاسیسات حائز اهمیت (نظامی و غیرنظامی) موجود و در دست اجراء بر اساس اولویتبندی و امکانات حداکثر تا پایان برنامه ششم و تأمین اعتبار مورد نیاز.
-۵ تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل در برابر سلاحهای غیرمتعارف نظیر هستهای، میکروبی و شیمیایی.
-۶ دو یا چندمنظوره کردن مستحدثات، تأسیسات و شبکههای ارتباطی و مواصلاتی در جهت بهرهگیری پدافندی از طرحهای عمرانی و بویژه در مناطق مرزی و حساس کشور.
-۷ فرهنگ سازی و آموزش عمومی در زمینه به کارگیری اصول و ضوابط پدافند غیرعامل در بخش دولتی و غیردولتی، پیشبینی مواد درسی در سطوح مختلف آموزشی و توسعه تحقیقات در زمینه پدافند غیرعامل.
-۸ رعایت طبقهبندی اطلاعات طرحهای پدافند غیرعامل.
-۹ ممانعت از ایجاد تأسیسات پرخطر در مراکز جمعیتی و خروج این گونه تأسیسات از شهرها و پیشبینی تمهیدات ایمنی برای آن دسته از تأسیساتی که وجود آنها الزامی است و ممانعت از ایجاد مراکز جمعیتی در کنار تأسیسات پرخطر یا تعریف حریم آنها.
– ۱۰ حمایت لازم از توسعه فناوری و صنایع مرتبط مورد نیاز کشور در پدافند غیرعامل با تأکید بر طراحی و تولید داخلی.
– ۱۱ به کارگیری اصول و ضوابط پدافند غیرعامل در مقابله با تهدیدات نرمافزاری و الکترونیکی و سایر تهدیدات جدید دشمن به منظور حفظ و صیانت شبکه های اطلاعرسانی، مخابراتی و رایانهای.
-۱۲ پیشبینی سازوکار لازم برای تهیه طرحهای مشترک ایمنسازی و ایجاد هماهنگی در سایر طرحها و برنامهها و مدیریت نهادهای مسئول، در دو حوزه پدافند غیرعامل و حوادث غیرمترقبه در جهت همافزایی و کاهش هزینهها.
– ۱۳ ایجاد مرکزی برای تدوین طراحی، برنامهریزی و تصویب اصول و ضوابط، استانداردها، معیارها، مقررات و آیین نامه های فنی پدافند غیرعامل و پیگیری و نظارت بر اعمال آنها.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar_1″][/vc_column][/vc_row]